X

MAGAZIN VINURI ONLINE

VERITE LA JOIE

Cod produs: WP20112

Pret: 1964 Lei / buc

Stoc epuizat
Producator: Verite
Tip vin: sec
Soi: Cupaj
Regiune: SONOMA COUNTY,USA
Vin: rosu
Volum recipient: 750 ml
Grade alcoolice: 14.3
Nici un review, adauga unul acum.

 

Vérité ”La Joie” este un vin din Sonoma County , de culoare purpuriu inchis. Mirosul este complex, dominat de fructe negre, ciocolata, fum , iar gustul este dat de fructe negre, pamant, coacaze, cafea.

Alcool: 14,3%

Temperatura de servire: 16-18°C

Număr de sticle produse: 4 400

Descrierea producătorului: ”La Joie etalează structura, profunzimea și puterea Cabernet-ului Sauvignon din Sonoma și este inspirat de la faimoasele vinuri roșii din Pauillac - Bordeaux. Suntem foarte mândri că patru dintre ultimele cinci ediții ale acestui vin cu textură luxuriantă au obținut scoruri de 95 puncte sau mai mari acordate de cei mai importanți critici de vin."

100 Puncte Parker!: ”La Joie 2013 provine 46% din Knights Valley, 32% din Chalk Hill și 22% din Alexander Valley și este un asamblaj de 71% Cabernet Sauvignon, 16% Merlot, 8% Cabernet Franc și 5% Petit Verdot. Cu o bogăție extraordinară de arome de grafit, lemn de cedru, cărbune, crème de cassis și pământ de pădure, s-ar putea să avem de-a face cu un vin care va rezista peste 50 de ani. Are gustul unui premier cru din Pauillac și o bogăție și o complexitate uluitoare.”

Vérité este una dintre podgoriile-butic și, totodată, un proiect de suflet al Jackson Family Wines, proprietate a lui Jess Jackson de la vestita Kendall-Jackson.

Vérité produce vinuri fără compromis, vinuri care reflectă terroir-ul din care se nasc. Numele ”Vérité” vine de la cuvântul francez pentru ”adevăr”. Vinurile combină experiența din Lumea Veche cu fructul din Lumea Nouă. Oenologul Pierre Seillan, primul și singurul vinificator al Vérité, este un om care înțelege și apreciază importanța pământului. El se implică efectiv înîntreg procesul, din vie până la sticlă.

Chiar de la înființarea podgoriei în 1998, Pierre a identificat peste 40 de vii mici, de mare calitate (cru-uri) de-a lungul versanților vestici ai lanțului muntos Mayacamas din Sonoma. Aceste vii sunt, de fapt, mici vii din vii mai mari, o paletă de tipuri de sol. Cultivate manual pentru a produce recolte extrem de mici, ele dau naștere unor vinuri cu o calitate și caracter excepționale.

Vinurile Vérité reprezintă o selecție meticuloasă de expresii ale soiurilor, climatului și solului, precum și a tehnicii de vinificare. Pierre numește această metodă drept ”droit du sol” - dreptul pământului. În fiecare an, podgoria produce trei asamblaje de inspirație bordeleză: La Muse (majoritar Merlot), La Joie (majoritar Cabernet Sauvignon) și Le Désir (majoritar Cabernet Franc). Chiar dacă toate cele trei vinuri au un echilibru impecabil și o structură somptuoasă în tinerețe, ele au greutatea și fondul necesare pentru a îmbătrâni mulți ani de acum încolo.

 


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


Produse din aceeasi categorie: Vinuri straine - Vinuri SUA

© 2024 LoveWine.ro - magazin online vinuri

COMENZI TELEFONICE:

0723 602 611

TRANSPORT GRATUIT
PENTRU COMENZI:

mai mari de 200 lei in Bucuresti. Pentru comenzi mai mici de 200 lei, costul transportului in Bucuresti este de 15 lei.mai mari de 400 lei in Provincie. Pentru comenzi mai mici de 400 lei, costul transportului in Provincie este de 20 lei.